dilluns, 12 de febrer de 2018

BLEDES GRATINADES AMB TOFU

Aquí us presento un plat ben senzill de preparar, bò i nutritiu, amb un bon aport de ferro i clorofil.la, molt baix en calories i perfecte per depurar-nos una mica amb un aport de proteina vegetal.



Ingredients

Oli d' oliva
Bledes
Pebre negra
Tomàquet cru
Llimona
Sal comú
Tofu

1. Netejeu bé les bledes , les deixeu en aigua salada amb suc de llimona i després a coure-les.
   
2. Preparar una salsa amb els tomàquets pelats i les herbes aromàtiques.

3. Tallar les bledes a trossets i posar-les en una safata de fang amb unes gotetes d'oli.

4. Cobrir-les amb la salsa i espolvorejar amb el tofu desmigat. Us recomano utilitzar tofu fumat o amb herbes, o bé el passeu per la paella amb unes gotetes de soja i herbes aromàtiques.

Us quedarà una recepta per llepar-vos els dits!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada