dijous, 10 de març de 2011

REMENAT D´ ALLS TENDRES AMB XAMPINYÓ LAMINAT


Ingredients per a 4 persones:

• Julivert .

• 8 dents d’all .

• 2 safates de xampinyons laminats .

• Espàrrecs
verds.

• 8 ous .

• Oli.

• Sal .

• Pebre .

• 300
g de gambes pelades .

• 8
torrades.


PREPARACIÓ
:
En una paella posem a escalfar oli. Li afegim els espàrrecs verds tallats i els xampinyons laminats, ho ofeguem li afegim les dents d’alls tallats a quadradets i salpebrem. Quan estiguin ja gairebé fets li incorporem les gambes pelades, una mica de julivert i deixem acabar de fer. D’altra banda batem els ous amb una mica de sal.

Agafem una cullera de fusta i anem incorporant els ous a la paella mentre ho removem. Quan l’ou estigui ben quallat retirem la paella. Ho presentem en un plat amb
torrades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada