dimecres, 2 de març de 2011

ESPAGUETIS A LES FINES HERBES AMB BRASSEJAT DE VERDURES SENSE SAL.




Ingredients per a 4 persones:

• 250 gr
d’espaguetis
• 2 carbassons
• 2 albergínies
• 2 pebrots vermells
• 2 cebes
• Oli
• Orenga
• Fines herbes

PREPARACIÓ:
En una olla posem a escalfar aigua amb una mica d’oli.

En una paella escalfem oli i posem tallat a trossets els carbassons, les albergínies, els pebrots vermells i les cebes. Li afegim orenga i fines herbes al gust.

Quan l’aigua de l’olla trenqui a bullir posem els
espaguetis i quan estiguin els apartem en un escorredor i els separem bé amb aigua freda.

A les verdures una vegada estiguin sofregides li anem incorporant els
espaguetis a poc a poc movent amb una cullera de fusta . Ho removem durant 5 minuts i llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada