dissabte, 23 de gener de 2010

PORRUSSALDA DE BACALLÀ





Ingredients per 4 persones
350 gr de Patata
4 Porros
2 Cebes
400 gr. Bacallà dessalat
Caldo blanc de vedella

Preelaboració del caldo blanc

Per fer el caldo posem els òssos, la ceba, pastanaga i el porro ben trocejats a dins l’olla amb aigua Freda. Posem al foc fins que comencé a bullir i llavors baixem el foc i deixem coure desengrassant constantment amb l’escumadora durant almenas 2 hores. Un cop fet el millor és colar el caldo i quedar-se només amb el líquid.

Preelaboració de les verdures

Netegem bé els porros i els tallem en trocets d’uns 2 ò 3 cm.
Pellem i trocegem bé les patates.
La ceba la piquem molt fineta, en Brunoise.
Elaboració
Primer potxem bé la ceba poc a poc , i quan està quasi bé feta li afegim el porro.

Ho deixem coure lentament amb el caldoblanc mentre anem afegint les patates, ho deixem bullir un estoneta i llavors afegim el bacallà dessalat, deixant’ho tot fent una última bullida de curta durada.
Si cal ho rectifiquem de sal i l’espessim.
Un apunt....

si no tenim bacallà la podem fer igualment, està també molt bona i serà menys calòrica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada