dissabte, 23 de gener de 2010

POLLASTRE KORMA





Ingredients per a 4 persones

 1 pollastre mitjá

2 cebes grans
2 dents d’all
1 arrel de gingebre petita
500 g de tomaquet
2 pebrots vermells “chile” secs
6 claus
2 palets de canyella
2 grans de cardamom
Oli
8 grans de pebre
4 iogurts
1 cullerada de cúrcuma
1 mica de safrà
arròs basmati
sal

Per a la guarnició:

1 cullerada d’ametlles pelades Elaboració

Elaboració
Retirar la pell del pollastre i tallar-lo en trossos.
Tallar en rodanxes la ceba, l’all i el gingebre.
Tallar els tomàquets.
Picar els “chiles”. Cuinar els claus i el cardamom en una mica d’oli i daurar les cebes, el pebre, l’all, el gingebre i els “chiles” durant 5 minuts. Daurar els trossos de pollastre.
Batre el iogurt amb la cúrcuma i el safrà.
Abocar la barreja en una cassola amb els tomàquets.
Tapar i deixar coure durant 1 hora.
Afegir les ametlles i coure a foc lent durant 10 minuts, sense tapar.
Servir amb arròs basmati. 

Begudes aconsellades: iogurt blanc o cervesa hindú

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada