dissabte, 23 de gener de 2010

CREPES DE TARONJA I GINGEBRE





Ingredients per a 4 persones

Per a la pasta:

125 g de farina
2 ous
25 cl de llet sencera
1 cullerada de sucre glacé
30 g de mantega + 30 g per a la cocció
2 cullerades de Grand Marnier
1 mica de sal

Per a la guarnició :

2 taronges
1/2 pot de melmelada de taronges amargues
5 cl de licor de taronja
gingebre en pols
sucre glacé

Elaboració

Fondre la mantega. Abocar la farina tamisada amb la sal en un bol.
Fer un pou en la farina i posar en ell els ous batuts, el sucre i 1/3 part de la llet.
Barrejar amb les varetes. Quan la pasta sigui homogenia, barrejar-la amb la resta de la llet
Afegir la mantega fosa i el licor. Tapar i reservar durant dues hores fora de la nevera.

Pelar les taronges i separar els grillons. Col•locar-los en línia en un plat. Ruixar-los amb Grand Marnier i el gingebre en pols. Deixar macerar durant 30 minuts en la nevera.

Fer 4 grans crepes i encendre el forn. Estendre els crepes i untar-los amb melmelada, doblegar-los en dues i col•locar-los en un plat.

Empolvorar amb el sucre i rostir-los al grill durant 2 minuts.

Col•locar-los en un plat i decorar-los amb les taronges macerades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada