dissabte, 23 de gener de 2010

BROXETES DE POMA I POLLASTRE amb salsa de llimona





Ingredients :
3 pits de pollastre
2 pomes
oli d'oliva
sal i pebre
Uns quants cacahuets trinxats

Salsa:
15 cl de iogur griego
1 c sopera de mel líquida
1 c sopera de suc de llimona fresc
1 c de cafè de gingebre confitat trinxat
1 c sopera de mostassa
Preparació :

Posar en un bol tots els ingredients i lasalsa, barrejar bé. Deixar refredar.
Tallar les pomes a quarts, treure el cor i tallar cada quart en tres, i després en dos en mitja lluna.
Posar a escalfar a una cassola amb una mica d'oli d'oliva i dorar les pomes per les dues cares.

Tallar els pits de pollastre en petits daus, posar sal i pebre. Posar una mica d' oli d'oliva en una cassola i fregim els trossos de pollastre per les dues cares.

Prepara petites broxetes, posant trozssos de poma i pollastre en unos palets.
Tornar a escalfar si és necessari i servir amb la salsa de llimona d'acompanyament i presentar amb els cacahuets polvorejats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada